Matematik
help
12. september 2010 af
Px (Slettet)
beregn uden hjælpemidler arealet A af den punktmængde, der i intervallet [-2;2] er begrænset af grafen for f(x) = x^2-2x+5 og x-aksen .
Svar #1
12. september 2010 af Andersen11 (Slettet)
Da f(x) > 0 for alle x, bestemmes arealet A af punktmængden som det bestemte integral
A = -2∫2 f(x) dx = -2∫2 (x2 -2x +5) dx
Skriv et svar til: help
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
