Matematik
trogonometri
31. marts 2005 af
MarieB (Slettet)
i trekant ABC er A=26,1 B=48,41 C=105,5 a=3 b=5,1 og c=3.36
M er midpunktet af siden AB og jeg skal beregne stykket som går fra vinkel C (modstående) til punktet M...
Er helt lost, så kunne godt bruge en ledetråd eller to:-)
M er midpunktet af siden AB og jeg skal beregne stykket som går fra vinkel C (modstående) til punktet M...
Er helt lost, så kunne godt bruge en ledetråd eller to:-)
Svar #1
03. april 2005 af sontas (Slettet)
Prøv at tegn det. Du kender to sider med længderne 3 og 3,36/2 samt vinkel B, derved kan du bruge cos-relationerne til at finde den ønskede side.
Skriv et svar til: trogonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
