Matematik

integral

12. september 2010 af miss2144 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen som er søde og vil vise hvordan man regner det her vise løsningen

∫(2x+3)6dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2010 af peter lind

Brug substitution t = 2x+3, dt = 2dx


Svar #2
12. september 2010 af miss2144 (Slettet)

vil. du ik fortælle lidt næremere


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2010 af Krabasken (Slettet)

t = 2x+3, dt = 2dx, dx = ½dt

∫t6*½*dt = ½∫(t6)dt = ?


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.