Matematik

Hjælp med blækregning !

14. september 2010 af Marianne271 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Se på billedet ....

Der står opgaven ...

jeg kan ikke finde ud af den, så plzz hjælp ;)

Vedhæftet fil: blækregning.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2010 af mette48 (Slettet)

20% =20/100 = 1/5

del rektanglet i 5 lige store dele og skraver den ene

Det kan gøres ved at dele længden af rektanglet i 5 lige store dele


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2010 af nordfyn (Slettet)

 hej.

Du bliver nød til at sætte dig ned og tegne, 20% af 50cm er 10cm. så det er en flade på 10cm du skal skravere.

Du skal finde ud af hvor mange måder du kan inddele det på.

( hvis du har n talrække fra 1-9, så for at finde ud af hvor mange metode du kan organisere det i skal du gøre sådan:

1*2*3*4*5*6*7*8*9  '= mange forskellige måder du kan såtte tallene op på)

prøn igen.. 


Skriv et svar til: Hjælp med blækregning !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.