Matematik

Hjernevrider for de kloge

16. september 2010 af GangstaGeek - Niveau: A-niveau

 Jeg fik en matematisk gåde 1 1 1 1 = 7

4 et-tal. Finde de rigtige regnearter? sættes sammen som de danner tallet 11?

Man skal bare sørge for på en eller anden måde at de giver tallet 7.

Man må ikke: skabe nye tal så som en (1+1)4 . Man skaber ikke nogen tal, men man kan godt lave potenser ved at

f.eks (1+1)(1+1)

Ikke nogen binære talsystem, kun 10-tals systemet.

Eller Romertal: VII = 7

Et lille hint: (1+1 1 1 = 7

Men alt andet burde være lovligt.

Tak på forhånd Christoffer


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Hvorfor starter du nu en ny tråd i stedet for at fortsætte i den anden tråd, du startede i går med den samme "opgave", og hvor der allerede er en diskussion i gang.


Svar #2
16. september 2010 af GangstaGeek

For at nye individer skal finde tråden. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. september 2010 af mette48 (Slettet)

Jeg fik en matematisk gåde 1 1 1 1 = 7

4 et-tal. Finde de rigtige regnearter? sættes sammen som de danner tallet 11?

Man skal bare sørge for på en eller anden måde at de giver tallet 7.

Når du nu er så forhippet på at vi skal tage dig alvorligt, så forklar mig lige hvad de 11 har med opgaven at gøre.


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. september 2010 af goathunter (Slettet)

det her er ikke matematik, find et forum om numerologi


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. september 2010 af Krabasken (Slettet)

Mette ( #3 ) har fuldkommen ret.

Det vrøvl, der står i # 0 i 2. linie efter spørgsmålstegnet, er overflødigt og kun egnet til at forvirre.

Og - goathunter - så gør det da ikke noget, hvis du svarer lidt velopdragent ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det vrøvl, som Mette har fremhævet i #3, blev ukritisk kopieret videre fra den tidligere tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=888726 


Svar #7
17. september 2010 af GangstaGeek

 #3-- Jeg tænkte bare, at det muligvis kunne være svært, at få et højere tal end 7, uden man kunne sætte to 1´taller sammen, så de danner tallet 11. Undskyld det var ikke min mening at forvirre jer, jeg prøvede bare at hjælpe jer med at sætte tankerne igang.

Christoffer

P.S Hvis jeg ikke havde repostet havde jeg højst sansynligt ikke fået flere svar. Fremhævet i #2


Svar #8
17. september 2010 af GangstaGeek

 Tak for jeres svar. svaret er: (1+1+1)!+1=7.

Hav det godt.

Christoffer.


Skriv et svar til: Hjernevrider for de kloge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.