Matematik

Kan nogen give mig svar på om dette er rigtigt

26. september 2010 af sofiemusen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vi fik denne opgave for: 

Løs og aflever følgende opgaver:

y er proportional med x, og til x-værdien 8 svarer y-værdien 4.
a) Bestem ligningen for sammenhængen mellem x og y.
b) Find y når x = 3.
c) Find x når y = 12.

Jeg har fået opgaven til dette.

a: y=2x

b: y= 1 1/2 x

c: x= 24

Er dette rigtigt?

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2010 af peter lind

a) y =½x Erstat x med 8 og du vil se at y bliver 4

b) Der skal ikke indgå x i resultatet.


Svar #2
26. september 2010 af sofiemusen (Slettet)

 Tak skal du have :)


Skriv et svar til: Kan nogen give mig svar på om dette er rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.