Matematik

Regning

27. september 2010 af signA (Slettet)

Jeg har haft lidt besværligheder med denne opgave i en uges tid og har ikke haft tid til at sidde sammen med de andre. Derfor ville jeg blive lykkelig hvis i ville svare på den? Gerne med tekst så jeg kan forstå opgaven.

Opgaven:

På en konto står der 31/12(=den årlige rentetilskrivningsdato) 2.000 kr. Den årlige rente er 9%.

a) Hvor meget vil der stå 8 år senere?

b) Hvor meget stod der 8 år tidligere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af mette48 (Slettet)

brug renteformelen

Kn = K (1+r)n

hvor K er beløbet, r renten (her 0,09) og n antal år

a ) indsæt K, r og n

Beregn K8

b) indsæt K-8 (her 2000) r og n

beregn K


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug renteformlen

Kn = K0·(1+r)n

I a) er n = 8, K0 = 2000 og r = 9%

I b) er n = 8, mens man kender K8 = 2000 og skal finde K0 , og r = 9%


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2010 af Densødeelev (Slettet)

...


Svar #4
27. september 2010 af signA (Slettet)

synes ikke det går op, aner ik hvorfor. har prøvet med lommeregner med gider stadig ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du gider stadig ikke ????? Hvad mener du med, at det ikke går op?


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2010 af Densødeelev (Slettet)

Mente at jeg ikke kan få det til at finde frem til et rigtigt resultat. Ikke misforstå mig.


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. september 2010 af Densødeelev (Slettet)

skriver sommetider fra to profiler..bare så jer der svarer ved det :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, kært barn har jo mange navne. Du skal indsætte de simple tal i formlerne i #2. Prøv at beskrive, hvad du får.


Svar #9
27. september 2010 af signA (Slettet)

22.5 eller 2.88 i 24 opløftet eller 1. en masse tal


Svar #10
27. september 2010 af signA (Slettet)

eller dette 1.0003732559


Skriv et svar til: Regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.