Matematik

Reducér

28. september 2010 af gona94 (Slettet)

Nogen der vil hjælpe mig med at Reducér. ? ( Tak på forhånd)

1. (a + b)2 – (a +b)(a – b) – 2b(a – b)

2. (2a + b) 2 – 3a (a - 2b) – 10ab

3. (x - y) 2 + 3y (x – 3y) – x ( y + x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang parenteserne ud, evt. ved hjælp af kvadratsætninger, og reducer.

1. (a + b)2 – (a +b)(a – b) – 2b(a – b) = a2 + 2ab + b2 -a2 + b2 -2ab + 2b2 = 4b2

Prøv nu selv de to andre.


Svar #2
28. september 2010 af gona94 (Slettet)

vil du nok ikke også hjælpe mig med de andre 2, for har nemlig også andre reducér stykker jeg skal lave. :D pleas


Svar #3
28. september 2010 af gona94 (Slettet)

giver nr. 1 ikke a^2 + b^2 osv. jeg fik det selv til = 0


Svar #4
28. september 2010 af gona94 (Slettet)

vil du ikke hjælpe mig med din andre 2 ?


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.