Naturvidenskabeligt grundforløb (NVG)

Orbit C

03. oktober 2010 af duveddikk (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg skal bergne en 40 W-pæres forbrug af elektriske på 2 timer. hvordan gøre jeg det?


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. oktober 2010 af mathon

                 E = P·t = (40 W) · (2 h) = 80 Wh = 0,080 kWh = 288 kJ


Svar #2
03. oktober 2010 af duveddikk (Slettet)

Tusind tak. Hvordan finder jeg 0.080 kWh ? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. oktober 2010 af mathon

                  1 Wh = 0,001 kWh

                  1 = 0,001 kWh / Wh

     (80 Wh) = (80 Wh) · 1 = (80 Wh) · (0,001 kWh / Wh) = 0,080 kWh


Skriv et svar til: Orbit C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.