Matematik

Finde x-værdi og t-værdi

05. oktober 2010 af Katru (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 En mobilabonnent sender x sms’er og har t minutters samtaler i en periode. Regningsbeløbet B (kr.) for perioden beregnes efter formlen
B=0,30⋅x+0,70⋅t

Hvad koster det at sende en sms? Hvad er minutprisen for samtaler?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af goathunter (Slettet)

prøv at lade som om du har sendt 1 sms og ikke andet, dvs. x=1 og t=0, så får man B=0,30 og hvis du har talt et minut er x=0 og t=1 så B=0,70


Svar #2
05. oktober 2010 af Katru (Slettet)

 jamen, er det lige meget hvor mange sms'er jeg sender, og hvor mange timer jeg taler? Jeg kan jo ikke finde ud af hvad regningen er, hvis ikke jeg sætter et tal på x og t?


Skriv et svar til: Finde x-værdi og t-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.