Matematik

gætte den ?

05. oktober 2010 af mathise (Slettet)

Hej er der nogle der kan regne den her ud ?

x^2 +x^2 = 12 ?

jeg har tænkt lidt og spekulerer over om man godt må bruge kommatal ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af NejTilSvampe

ja det må gerne være et kommatal.

x^2 + x^2 = 2x^2 

2x^2 = 12 

x^2 = 6

x = ±√6 = ~±2,45


Skriv et svar til: gætte den ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.