Matematik

vektorer i rummet

07. oktober 2010 af elissa92

En kugle K med radius 5 har centrum i C ( 2,2,0), punktet har koordinaterne P (2,6,3), og en plan α har ligningen:

α = 2x - y + 2z -11 = 0

Find afstanden C og α

Sådan har jeg gjort:

(|3*3 - 1*2 + 2*0 - 11|) / √2^2 + 1^2 + 2^2

= 2,333, hvilket er forkert, da svaret skal blive 3

Hvad har jeg gjort galt??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Se svaret i din anden tråd. Du laver for mange tastefejl nu. Ikke 3*3 (heller ikke 3*2), men 2*2 .


Skriv et svar til: vektorer i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.