Matematik

isoler

08. oktober 2010 af kennethsørensen (Slettet)

jeg har en formel som hedder sin(v) = n*C / T * (n + 3)

hvordan isolere jeg C?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

sin(v) = n·C/(T·(n+3)) , heraf

C = (n+3)·T·sin(v)/n


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2010 af mathon

                          står der                  
                                               sin(v) = n*C / (T * (n + 3))   ?       


Svar #3
08. oktober 2010 af kennethsørensen (Slettet)

når super, tak.

men hvad så hvis jeg skal isolere først T og så n?


Svar #4
08. oktober 2010 af kennethsørensen (Slettet)

ja :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Isoler T af udtrykket:

T = n·C/((n+3)·sin(v))

Isoler n af udtrykket:

(n+3)/n = V/(T·sin(v)) , hvoraf

3/n = V/(T·sin(v)) - 1 = (V-T·sin(v))/(T·sin(v)) , eller

n = 3·T·sin(v)/(V-T·sin(v))


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.