Matematik

Hjælppp mat spg

11. oktober 2010 af saraklar (Slettet)

fortsæt talrækkerne det et skema hvor der står: 

opg 15.               0               1             4      (3 kasser imellem 4 og 36)      36 

opg 16.               0               1             3             6

opg 17.               3               9             27   ( 2 kasser imellem 27 og 729)        729

opg 18.               2              3               5               7

evt nogen metode til hvad der bliver gjort? tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2010 af 215 (Slettet)

opg. 15

plus ulige tal altså først plusse med 1 og derefter 3 og derefter 5 osv

opg. 16

plusse lige tal

opg. 17 liger noget med at x * 3


Svar #2
11. oktober 2010 af saraklar (Slettet)

Forstår ikke opg 15. pluse hvad med 1 og hvad med 5??

opg 16. er det ligemegt vilke lige tal eller hvordan kommer jeg frem til det lige tal


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2010 af Krabasken (Slettet)

15) 0^2 1^2 2^2 3^2 4^2 5^2 6^2 .....
16) 0+1=1 +2=3 +3=6 +4=10 .....
17) 3 *3=9 *3=27 *3=81 *3=243 *3=729 .....
18) ? - Har du skrevet rigtigt?


Svar #4
11. oktober 2010 af saraklar (Slettet)

opg 15 forstår jeg ikke? og i opg 18 skal man bare plusse med to hele tiden?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

15  0  1  4  9  16      +1, +3, +5, +7....

16 0  1  3  6  10      +1 +2 +3 +4 +5 +6 +7 +8

17 3  32  33  34  35 ...


Svar #6
11. oktober 2010 af saraklar (Slettet)

Jamen tusinde tak, har du mod på et andet mat spg?


Skriv et svar til: Hjælppp mat spg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.