Matematik

Ligningssystem

11. oktober 2010 af SJ11 (Slettet)

Kan nogen hjælpe mig med denne?

Hvordan den bliver regnet ud

y+2x+5=0    y=3x


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2010 af NejTilSvampe

 indsæt y=3x i den første ligning

3x + 2x + 5 = 0   og løs mht. x.


Svar #2
11. oktober 2010 af SJ11 (Slettet)

 når ja, Tak for hjælpen, ;)

Ved ikke om du kan hjælpe med den her: y=4x  y=5x


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2010 af NejTilSvampe

 når de begge er lig med y er de også lig med hinanden.

y = 4x = 5x  

4x = 5x => x = 0


Svar #4
11. oktober 2010 af SJ11 (Slettet)

Når, det vil så også sige y er 0.


Svar #5
11. oktober 2010 af SJ11 (Slettet)

men hvis de er lig med hinanden kunne det også være et andte tal de begge går op i.

Nu ved jeg godt det 0, fordi der facit. Men hvordan regner jeg mig frem til det


Svar #6
11. oktober 2010 af SJ11 (Slettet)

når nej x skal jo have den samme værdi.

Tusind tak for hjælpen....


Skriv et svar til: Ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.