Matematik

hjælp!!!

11. oktober 2010 af lol142536 (Slettet)

hej! kan nogle hjælpe med opgaven her:

(√8*√96)/√3

skal jeg faktorisere?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 96 = 16·6, så √96 = 4√6 = 4·(√2)(√3) og dermed

(√8*√96)/√3 = 2(√2)·4·(√2)(√3)/(√3) = 2·4·2 = 16


Svar #2
11. oktober 2010 af lol142536 (Slettet)

tak. ;)


Skriv et svar til: hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.