Matematik

omskrive kvadratsætning

12. oktober 2010 af patr0805 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 kan ikke omskrive denne kvadratsætning:

9x^2-7z^2

please hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

(a+b)(a-b)=a2-b2

9x^2-7z^2=

(3x)2-(z√7)2=

(3x+z√7)(3x-z√7)


Svar #2
12. oktober 2010 af patr0805 (Slettet)

 du bist genial


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

Nej, jeg har bare øvet mig længe


Skriv et svar til: omskrive kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.