Matematik

HJÆÆLP!

15. oktober 2010 af ThomsenThomsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey alle! Jeg har virkelig virkelig brug for hjælp i denne opgave!

Tabellen viser emmas vægt de første 51 dage af hendes liv:

x (alder i dage) 0   |  8  |  22 |   35 |   51|

y (Vægt i kilo)    3,1|3,3 |4,1 | 4,7   | 5,5 |

a) Bestem en forskrift y=ax+b, for denne sammenhæng

b) Bestem hvor mange dage Emma var, da hun vejede 5 kg.

d) Bestem ud fra modellen, hvor meget Emma vejede, da hun var 1 år.

Kommenter resultatet, når det oplyses at normalvægten for et barn på 1 år er ca. 10 kg.

Håber virkelig i kan hjælpe!! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

a) brug regression

b) sæt y=5 ind i den funktion du er kommet frem til ved regressionen og find x

d) sær x=365 ind  i funktionen og find y


Svar #2
15. oktober 2010 af ThomsenThomsen (Slettet)

TAK :)


Skriv et svar til: HJÆÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.