Matematik

Isolering af en variabel

20. oktober 2010 af stineasmussen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjæææælp!

Vi har formlen sin(v)=n*C/T*(n+3)

Hvordan isolerer man n?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2010 af mathon

står der

                  sin(v) = n·C / (T·(n+3))  ?


Svar #2
20. oktober 2010 af stineasmussen (Slettet)

Ja det står der (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2010 af mathon

så har du

                            (n+3) = n·C / (T·sin(v))

                            (T·sin(v))·(n+3) = n·C

                            (T·sin(v))·n + (T·sin(v))·3 = C·n

                            C·n - (T·sin(v))·n = 3T·sin(v)

                            (C - T·sin(v))n = 3T·sin(v)

                            n = 3T·sin(v) / (C - T·sin(v))

          


Svar #4
20. oktober 2010 af stineasmussen (Slettet)

Åhh mange tak(:


Skriv et svar til: Isolering af en variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.