Matematik

ln(x)

22. oktober 2010 af micson (Slettet)

Hej!

Jeg kan ikke lige huske hvordan man udregner ln(x) uden hjælpemidler...?

jeg skal nemlig bruge det her:


f(1) = 7 ln(1) – 2·1^2

jeg har udregnet vha. et regneprogram der hedder mathcad at:

f(1) = -2
 

men jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man selv gør det???


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at ln(1) = 0 .


Skriv et svar til: ln(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.