Matematik

Find de ukendte tal

27. oktober 2010 af julajula (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har nogle spørgsmål

Forskriften er Ko = Kn * (1 + r)^n

1. Hvordan regner jeg denne opgave i denne her:

Ko = 12000 * (1+0,08)^6


2. Hvordan finder jeg det ukendte r i denne her:

7000 = 13500 * (1 + r)^8

3. Hvordan finder jeg det ukendte Kn:

12000 = Kn * (1+ 0,04)^10

På forhånd tak.!


Svar #1
27. oktober 2010 af julajula (Slettet)

Undskyld - Er kommet til at bytte om på kn og ko :) de skal bare byttes om :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

1. du er for doven.  tast det ind på din lommeregner.

2.  7000 = 13500*(1+r)8   <=>   7000/13500  = (1+r)8  <=>   (7000/13500)1/8  = 1+r  <=>  r =  (7000/13500)1/8 -1

3. Kn = 12000/(1+0.04)10    tast ind.

Lav altid det nemme selv ellers tror folk bare at du kun vil have resultater og ikke hjælp.


Skriv et svar til: Find de ukendte tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.