Matematik

Finde x-værdi for: f(x)=1/x g(x) = x+2

31. oktober 2010 af oXAnonymXo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen (:

Opgaven lyder på at finde x-værdi af:
f(x )=1/x g(x ) = x+2

Sidder fast da jeg ikke får det samme resultat som lommeregneren.

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2010 af Anxyous (Slettet)

 Sæt de to lig hinanden og beregn x.


Skriv et svar til: Finde x-værdi for: f(x)=1/x g(x) = x+2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.