Matematik

Potensfunktion - forklaring

01. november 2010 af slapdack (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lavet en potens funktion med kondiløberens tid (målt i sek) so funktion af distancen (km). Den ser sådan ud:

185,9x1,0602 

Mit spørgsmål er så, hvad b her repræsenterer. Hvis det var udvikling blandt f.eks kaniner, ville jeg sige at b (185,9) ville være det antal kaniner det startede med. Men her er det tid i sekunder. Hvordan kan tallet her forklares?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2010 af mathon

                  t(x) = 185,9·x1,0602

                  t(1) = 185,9                1 km tilbagelægges på 185,9 s = 3 minutter og 5,9 sekunder


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2010 af kieslich (Slettet)

Det er tiden for den første km.


Skriv et svar til: Potensfunktion - forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.