Matematik

hjælp

02. november 2010 af gona94 (Slettet)

 Beregn d manglende sider og vinkler i (TREKANT)ABC, hvor b= c = 16,04 og vinkelC = 34,28 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2010 af Jens6554545 (Slettet)

er en af vinklerne på trekanten retvinklet.

for så kan du bruge en af disse, hvis du har en vinkel og en af siderne.

cosinus til spids vinkel

sinus til spids vinkel

tangens til spids vinkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Trekanten er ligebenet. Derfor er vinkel B = vinkel C, og alle tre vinkler er dermed kendt. Beregn den sidste side a ud fra enten sinusrelationen eller en cosinusrelation.


Svar #3
03. november 2010 af gona94 (Slettet)

 Cos(A) = b^2+c^2-a^2/2*b*c er det rigtigt ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Deter rigtigt, hvis du sætter to sæt parenteser:

cos(A) = (b2 + c2 -a2)/(2bc) ,

og den matematiske funktion cos skrives ikke med stort C .


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.