Engelsk
Engelsk oversættelse
13. april 2005 af
soren_and (Slettet)
Hey! Nogen som gider kigge min engelske oversættelse igennem? På forhånd tak!
Dansk:
Fra hun var barn havde Celia spekuleret på, hvor kanalstien mon førte hen. Den løb langs kanalen, hen imod den rustne bro og forsvandt så ud af syne. Vandet stod sort og stille dernede, hist og her stak et gammelt cykelhjul eller en metalstump op fra overfladen, mens hun stod og så på det. Eller måske var det blot noget, hun havde bildt sig ind? Hendes mor havde i hvert fald gjort alt, hvad hun kunne for at gå hende til at holde sig væk fra kanalen.
Engelsk:
From she was a child Celia had wondered of where the channel path lead to. It ran along the channel to the rusty bridge and then disappeared out of sight. The water stood black and still down there, here and there an old bike wheel or a piece of metal stuck up from the surface, and one time many years ago a corps had been pulled up while she stood and watched. Or maybe it was just something she had imagined? Her mother had in fact done everything she could to get her to stay away from the channel.
Dansk:
Fra hun var barn havde Celia spekuleret på, hvor kanalstien mon førte hen. Den løb langs kanalen, hen imod den rustne bro og forsvandt så ud af syne. Vandet stod sort og stille dernede, hist og her stak et gammelt cykelhjul eller en metalstump op fra overfladen, mens hun stod og så på det. Eller måske var det blot noget, hun havde bildt sig ind? Hendes mor havde i hvert fald gjort alt, hvad hun kunne for at gå hende til at holde sig væk fra kanalen.
Engelsk:
From she was a child Celia had wondered of where the channel path lead to. It ran along the channel to the rusty bridge and then disappeared out of sight. The water stood black and still down there, here and there an old bike wheel or a piece of metal stuck up from the surface, and one time many years ago a corps had been pulled up while she stood and watched. Or maybe it was just something she had imagined? Her mother had in fact done everything she could to get her to stay away from the channel.
Svar #1
14. april 2005 af Fingersen (Slettet)
From she was a child(,) Celia had wondered /of/ where the channel path le/a/d /to/.
It ran along the channel to(ward) the rusty bridge and then disappeared out of sight.
The water /stood/(waas) black and /still/(calm) down there, here and there an old bike wheel or a piece of metal stuck up from the surface, and (at) one time(,) many years ago(,) a corps had /been pulled up/(surfaced) while she /stood and/(had been) watch/ed/(ing).
Or maybe it was just something she had imagined?
Her mother had /in fact/(,at least,) done everything she could to get her to stay away from the channel.
/.../ = indsættes
(...) = fjernes
MVH
Fingersen
It ran along the channel to(ward) the rusty bridge and then disappeared out of sight.
The water /stood/(waas) black and /still/(calm) down there, here and there an old bike wheel or a piece of metal stuck up from the surface, and (at) one time(,) many years ago(,) a corps had /been pulled up/(surfaced) while she /stood and/(had been) watch/ed/(ing).
Or maybe it was just something she had imagined?
Her mother had /in fact/(,at least,) done everything she could to get her to stay away from the channel.
/.../ = indsættes
(...) = fjernes
MVH
Fingersen
Svar #3
14. april 2005 af soren_and (Slettet)
Hov, fandt lige ud af jeg manglede noget i den danske tekst.. Sorry! :)
Skriv et svar til: Engelsk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
