Dansk

HJÆLP

02. november 2010 af mikail3500 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der nogle af jer som kan hjæpe mig med hvad de her vendinger betyder(Dem i Kan)

-Trak sagte vejret

-svøbt i et stort hestedækken

-vinden blæste, så det skak ansigtet

-I tre dage og nætter havde hun ikke lukket sine øjne

-han går stærkere end vinden

-men tornebusken skød friske grønne blade

-over den måtte hun,, ville hun finde sit barn

-blomster og træer er visnede i nat

-voksede mellem hvernandre

-jeg venter ham før jeg ved det

-tru med at du vil

-han skal svare Vorherre til dem

-paradisets have

-da vred moren sine hænder

Håber jeg får noget hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2010 af Stygotius (Slettet)

-Trak sagte vejret =                                                                åndede stille og roligt

-svøbt i et stort hestedækken                                              svøbt i = pakket ind i

-vinden blæste, så det (skak) skar i ansigtet                  så det gjorde ondt i ansigtet

-I tre dage og nætter havde hun ikke lukket sine øjne    ikke havde sovet

-han går stærkere end vinden                                             går meget hurtigt

-men tornebusken skød friske grønne blade                   der var friske, grønne blade på busken

-over den måtte hun,, ville hun finde sit barn                    ???????????  (forkert skrevet af)

-blomster og træer er visnede i nat                                     visnede = døde

-voksede mellem hvernandre                                              hverandre = hinanden

-jeg venter ham før jeg ved det                                             jeg venter ham meget snart

-tru med at du vil                                                                     at true = at advare

-han skal svare Vorherre til dem                                          ???????????????

-paradisets have                                                                      paradiset

-da vred moren sine hænder                                                vred sine hænder = var meget ked af det


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.