Matematik

Differentiering af funktioner

08. november 2010 af lemu (Slettet)

Hej

Jeg har en opgave der lyder på at differentiere bl.a. følgende funktion:

f(X)=3x^2 + 7 - 4/x

Er der nogen som kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af mathon

                                (4/x) ' = (-4/x2)

                                (k·xn) ' = k·n·xn-1


Svar #2
08. november 2010 af lemu (Slettet)

Tak for hjælpen, men hvad gør du med den første del? Altså 3x^2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2010 af mathon

se #1's
2. linje


Skriv et svar til: Differentiering af funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.