Matematik

Logaritmer

09. november 2010 af came (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn    log3(27)       log4(67)       log27(3)

beregn   log(20) + log(5)

Jeg har brug for, hjælp til de her opgaver.

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af mette48 (Slettet)

log3(27)

27=33

Log3(33)=3*log3(3)=3*1


Svar #2
09. november 2010 af came (Slettet)

Kan du hjælpe mig med flere?

Det haster!


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2010 af mathon

generelt

                       loga(x) = k·log(x)

                       k = loga(a) / log(a) = 1/log(a)
og dermed
                       loga(x) = log(x) / log(a)


Svar #4
09. november 2010 af came (Slettet)

Vær sød, at give mig nogle resultater!


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2010 af Droemmepigen (Slettet)

- Ved ik om det rigtigt? 

Ln(20)+ln(5)=4,605170186


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2010 af mathon

log4(67) = log(67)/log(4)


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. november 2010 af mathon

              log(20) + log(5) = log(20·5) = log(102) =  2·log(10) = 2·1 = 2


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. november 2010 af mette48 (Slettet)

log27(3)                                3√27=3   ⇒  1/3 log27(27)=log27(3)

log27(27)=1

log27(3) =1/3

er du sikker på der ikke står log4(64)

log4(64) = log4(44)=4*log4(4)


Skriv et svar til: Logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.