Matematik
familie andengrad
16. april 2005 af
kskovsgaard (Slettet)
En familie er givet ved:
Fc(x) = x^2 - 2x + 2 + c
hvordan er det man beregner c, hvis grafen for fc skal gå gennem punktet (1,5)???
Fc(x) = x^2 - 2x + 2 + c
hvordan er det man beregner c, hvis grafen for fc skal gå gennem punktet (1,5)???
Svar #1
16. april 2005 af D@niel (Slettet)
Du indsætter bare det kendte punkt:
5 = (1^2)-(2*1)+2+c
Og isolerer c
5 = (1^2)-(2*1)+2+c
Og isolerer c
Skriv et svar til: familie andengrad
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
