Dansk
Dansk stil kort
Det menneske glemmer jeg aldrig
<span style="font-size:12.0pt;line-height: 150%;mso-bidi-font-family:Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black; mso-ansi-language:DA">Vi havde været veninder lige siden jeg blev født, og alting gik godt. Sara var meget populær og hun havde en masse venner, næsten alle kunne lide hende, og der var aldrig nogen lærer der brokkede sig over hende. Men en dag ændrede det sig drastisk. </o:p>
<span style="font-size:12.0pt;line-height: 150%;mso-bidi-font-family:Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin;color:black; mso-ansi-language:DA">Det var tidligt om morgnen. Jeg skulle sådan set først hentes klokken 15.00, men min mor havde ringet aftenen inden, fordi min hamster havde en knude, der var vokset. Hun sagde, at vi måske blev nødt til at få den aflivet hos dyrlægen, og i så fald ville jeg gerne med, hvis det var, at den skulle aflives, så jeg kunne vise noget hensyn til min mor. Min hamster blev aflivet, det var sådan set ikke rigtigt noget jeg bekymret mig over, og fik sat det bag på mig. For den sad bare i buret, og spiste. Sara ringet til mig samme aften, for vi skulle i biografen sammen. Og da det var blevet aften, var Sara kommet over for, at spise aftensmad hjemme hos mig sammen med min familie, inden vi skulle af sted i biografen sammen, vi fik hygget os sammen med min familie over aftensmad. Sara og jeg tog af sted, og fik sagt farvel til mine forældre, det var Sara som skulle køre, hun havde nemlig kørekort, Sara og jeg hørte højt musik og lod alle vores bekymringer bag os, og kørte med en stor hastighed på motorvejen. ”Bang!”. </o:p>
<span style="font-size:12.0pt;line-height: 150%;mso-bidi-font-family:Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: DA">Hvor er det ufatteligt og hårdt, jeg synes virkelig det er så forfærdeligt, at vi ikke har snakket sammen så længe, efter det skete, men derfor har jeg dog stadig en tatoveringen med dit forbogstav på min arm, jeg er så evig taknemmelig for de tider vi havde sammen og for at kunne få muligheden for at lære dig af kende, og dig mig Julia og alle de andre, eller bare dig og mig på 4 dags tur uden nogen andre og vi havde det bare så godt vi var hverken trætte eller noget, og vi ville ikke rigtig slippe af med hinanden, fordi vi bare snakkede om alting. </o:p>
<span style="font-size:12.0pt;line-height:
150%;mso-bidi-font-family:Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language:
DA">Den dag vi byttede over så det ikke var dig der kørte fra byen af, fordi du ikke ville stoppes, men vi byttede stadig bagefter, jeg glemmer det aldrig, eller da vi hentede Michael og morten inde i byen hvor du tog kantstenen i parkeringskælderen. Du er simpelthen det sjoveste dejligste og mest skønne menneske, glemmer aldrig den dag, hvor vi ikke rigtig havde sovet så meget og vi tog til Ørbæk marked fordi du skulle over og ride på din hest, det var så godt vi hyggede os så meget og vil aldrig glemme den tid, Sara Nielsen du er og vil altid blive rigtig savnet, jeg forstår det slet ikke jeg får tåre i øjnene hver gang jeg tænker på dig, det var ikke med vilje jeg ikke kom i kirken i dag, men af nogle personlige årsager, fordi nogen af dem der også kom i kirken, var grunden til jeg ville blive hjemme for der ikke blev ballade til din begravelse, men jeg sidder her hjemme og sender dig tusind tanker og ser dig flyve op mod himlen. R.I. P elskede Sara Prinsesse Nielsen.<i style="mso-bidi-font-style:
normal"><span style="font-size:12.0pt;line-height:150%;mso-bidi-font-family:
Calibri;mso-bidi-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language:DA">
Du er og vil altid være en fantastisk pige med hjertet i det rette sted.
</o:p>
Svar #1
09. november 2010 af Andersen11 (Slettet)
Det er jo ikke noget, du selv har skrevet. Det er kopieret fra et par opgaver på studienet, og de to sidste afsnit er løftet fra denne side http://mindet.dk/minde/fay-bjerg-nielsen/gaestebog , hvor du blot har rettet nogle af stavefejlene og ændret et navn.
Hvad er det, du vil have hjælp med? Husk at anføre alle dine kilder.
Svar #2
10. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)
Utroligt, at der da kan være så mange stave- og kommateringsfejl alligevel, hvis det hele er stjålet. Da skulle man tro, at der var tid nok til at rette den igennem.. eller at gøre den bare en smule spændende. GAB!
Skriv et svar til: Dansk stil kort
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
