Matematik

retvinklede trekanter.

11. november 2010 af josephiine (Slettet) - Niveau: B-niveau

i en retvinklet trekant er: a= 5, b=7. hvad er c=?

i en retvinklet trekant er: b= 6400 c= 6400,03. hvad er a=?

i en retvinklet trekant er: a= 5, b=7. hvad er vinklen A?

i en retvinklet trekant er: b= 6400 c= 6400,03. hvad er vinklen A?

en 45 m høj, lodret mast er fastgjort med to wirer i toppen af masten. wirerne går ud til sin side og danner ved jorden en vinkel på 50(grader), med det vandrette underlag. hvor lang er hver af de to wirer?

ASAP! :D

håber i kan hjælpe mig! når det kommer til matematik er jeg blank!


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2010 af mathon

se


Skriv et svar til: retvinklede trekanter.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.