Matematik

Færdighedsopgave hjælp

17. november 2010 af lillewonder (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hey der genier !

Jeg sidder her med en færdighedsregning og har altså nogle irriterende problemer med nogle af de forskellige opgaver der findes i denne færdighedsopgave.

En af dem er metoden "Reducering"

De 2 regnestykker hedder:

7v - (2u + 5v)  =  _____

(5u + v) (2u - 3) = _____

Jeg forstår altså ikke metoden med de her parenteser, nogle der kan hjælpe mig her?

Så har jeg 2 andre områder jeg heller ikke helt forstå. Der er f.eks. den her opgave der sier

5x

__    =  1.5     (Det altså en ligning det her, og der er åbenbart en brøker med 5x på tællerens plads, og 3 på nævnerens

3

Til sidst er der 2 stykker som jeg bare ikke forstå.

Opgaven har bare 4 regnestykker, hvor 2 af dem ikke giver mening i mit hoved.

De står sådan her:

26 + (-6) - (-3) = ____ ?

6. (-15) + 4. (-15) = ___ ?

Jeg ved det er meget at spørge om, men jeg har virkelig ingen anelse.

Så i stedet for at taste noget af de ind på lommeregneren ville jeg høre om i kunne hjælpe mig, måske kunne i vise mig hvordan man kan løse dem ved hjælp af noget matematisk brug?

- Hilsen Lukas

AKA. ham der stinker til matematik (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2010 af iNx (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2010 af pensionist (Slettet)

Benyt regelen: Når en parentes med minus foran hæves, skal ledene inden i parentesen have ændret fortegn.

(a+b)*(c+d) = a*(c+d)+b*(c+d) = a*c+a*d+b*c+b*d

Det skulle hjælpe dig på vej.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Svar #4
17. november 2010 af lillewonder (Slettet)

Interessant


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. november 2010 af iNx (Slettet)

1.)

n = (y72x^2)x >21,3.

2.)

0,5

3)

a^2 + b^2 = c^2

4)

34,777777777777777777777777777777777777777777777777777777

så skulle de vist være løst


Svar #6
17. november 2010 af lillewonder (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. november 2010 af pensionist (Slettet)

#3 og #4

“I do not mind if you think slowly, but I do object when you publish more quickly than you think."
- Wolfgang Pauli
 


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (1)

Svar #10
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #11
17. november 2010 af Brombas (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #12
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #13
17. november 2010 af Brombas (Slettet)

Slettet

Svar #14
17. november 2010 af lillewonder (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #15
17. november 2010 af Brombas (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #16
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #17
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #18
17. november 2010 af Brombas (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #19
17. november 2010 af iNx (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #20
17. november 2010 af Brombas (Slettet)

Slettet

Forrige 1 2 Næste

Der er 39 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.