Matematik

Grader (cirkeldiagram) til procent?

19. november 2010 af JosephineSN (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej håber der er en der lige kan hjælpe mig her, da jeg slet ikke kan huske formlen :)

Hvis jeg har et cirkeldiagram hvor jeg f.eks skal finde ud af hvor mange svenskere der er i dk, og hvis det så er 40 grader der er svenskere ud af de 360 grader, hvordan får jeg så det om til procent? :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
19. november 2010 af mathon

       1% ≡ 3,6º

        hver gang der er 3,6º, er der 1 %

find ud af, hvor mange gange der er 3,6º i 40º


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2010 af navn1994 (Slettet)

Husk nu at 100% = 360 grader

Så må 3,6 grader være 1%, meget nemt matematik. =)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2010 af PeterValberg

 #2  alt matematik er nemt ... hvis man har forstået det / lært det, ikke sandt ?
        

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. november 2010 af mette48 (Slettet)

Husk nu at 360grader er 100%

så er 1grad =100/360 % og

40 grader = 40*100/360 %


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. juni 2013 af AnonymousWriter (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. juni 2013 af PeterValberg

#5 Hvor barnligt...

Du skal være velkommen med seriøse indlæg, der har til formål
at hjælpe spørgeren, - useriøse og vulgære indlæg, som det, du har
tilladt dig at fremkomme med her, er uønsket.

jf. betingelserne (der er et link nederst på siden)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Grader (cirkeldiagram) til procent?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.