Matematik

Hjælp

19. november 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er det rigtigt?

Afrund til to decimaler

45,678=45,68

11,015=11,02

Hvad er sammenhængen?

b=2a

b er det halve af a

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Afrundingerne er korrekte.

b er det dobbelte af a ; a er det halve af b .


Svar #2
19. november 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Andersen.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.