Engelsk

Engelsk eksamen

20. november 2010 af sashii

Jeg skal til 9. klasses eksamen om et halvt års tid. Men er lidt usikker på hvordan det foregår.

Nogle som kort kan fortælle mig hvordan det foregår? 
Hvis man ikke forstår et eller flere af ordene i det sprøgsmål man trækker, trækker det så ned at spørge læreren og censoren om hvad det betyder? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af Liora (Slettet)

Da jeg gik ud i 2008, foregik det sådan:

Man skal selv have udarbejdet nogle spørgsmål om et givent emne. Fx: vores emne var musik og kultur (et emne som vi havde i løbet af året), og jeg valgte så at snakke om et band ved navn The Dresden Dolls og fankulturen omkring dem. Det startede jeg så med at fremlægge om, og lærererne spurgte ind til forskellige ting.

Når det er overstået, trækker du så et spørgsmål, som er relevant for et andet af de emner i har været gennemgået i løbet af året. Når du trækker dit spørgsmål, har du selvfølgelig lov til lige at tænkte over det. Jeg kan ikke se noget problem i, at få et spørgsmål uddybet lidt. Det kan være at de omformulere det, sådan at du bedre kan forstå det. Ved ikke med direkte at spørge om et decideret ord. Det trækker dig nok ikke op, men hvis du forstår den engelske forklaring på ordet, trækker det dig ikke ned (det kan jeg i hvert fald ikke se nogen grund til at det skulle!). Men de skifter højst sandsynligt ikke over til dansk...

Held og lykke til sommer.


Skriv et svar til: Engelsk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.