Dansk

Analyse af sætning

23. november 2010 af sanee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der vil rette min analyse af denne sætning. ?

''Tigeren   ligger    i dag      højt på listen    over verdens mest truede dyr.''

    S              V           A                DO                                    IO


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2010 af SofiaNielsen (Slettet)

Jeg ved ikke lige, hvad dine forkortelser betyder, men jeg kan gøre det således - så er der ingen tvivl om, hvordan jeg har analyseret. Men jeg er jo ikke dansklærer..

Tigeren = substantiv/subjekt

ligger = verbum/udsagnsled

i dag = forholds./tid

højt = omsagnsled til grundled (hvis jeg ikke tager helt fejl)

på listen over verdens mest truede dyr = forholds.


Skriv et svar til: Analyse af sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.