Engelsk
Småsætninger i Engelsk - (Haster)
20. april 2005 af
Franky (Slettet)
1) Jeg glemmer aldig hendes ansigt
- I will never forgot her face.
2) Forældrene kommer i morgen.
-) The parents will came tomorrow
3) Hun ved, at de kommer forsent.
-) She know that they will be late.
4) Hans kone betaler for ham.
-) His wife will pay for him.
5) Han kommer klokken 15.
-) He will came 3 o'clock.
6) Går de aldrig hjem?
-) Will they never go home?
7) Jeg vil sælge min bil i næste måned.
-) I shall sell my car next month.
8) Bliver du her i nat?
- ) Would you be here tonight?
9) Se på himlen det bliver regn.
-) See at the sky, it will rain.
10) Vil i besøge Skotland næste år?
- ) Would you visit Scotland next year?
11) Ja, men først sakl vi besøge en ven i London.
-) Yes but first shall we visit a friend in London.
12) Hvad vil du gøre?
- ) What shall you do?
- I will never forgot her face.
2) Forældrene kommer i morgen.
-) The parents will came tomorrow
3) Hun ved, at de kommer forsent.
-) She know that they will be late.
4) Hans kone betaler for ham.
-) His wife will pay for him.
5) Han kommer klokken 15.
-) He will came 3 o'clock.
6) Går de aldrig hjem?
-) Will they never go home?
7) Jeg vil sælge min bil i næste måned.
-) I shall sell my car next month.
8) Bliver du her i nat?
- ) Would you be here tonight?
9) Se på himlen det bliver regn.
-) See at the sky, it will rain.
10) Vil i besøge Skotland næste år?
- ) Would you visit Scotland next year?
11) Ja, men først sakl vi besøge en ven i London.
-) Yes but first shall we visit a friend in London.
12) Hvad vil du gøre?
- ) What shall you do?
Svar #1
20. april 2005 af 479 (Slettet)
1 =forget, ikke forgot
2= come, ikke came
3= mener der skal s på know, men er ikke sikker(!), og du behøver ikke that
5= come, ikke came, der skal stå "at" foran 3 o'clock
6= ever i stedet for never
7= will i stedet for shall
8= sæt staying ind før here
9= look at the sky, it is going to rain
10= would you be visiting....
11= drop shall og sæt will ind efter we
12= what are you going to do
det er mit bud, garantere ikke for det er rigtigt...
2= come, ikke came
3= mener der skal s på know, men er ikke sikker(!), og du behøver ikke that
5= come, ikke came, der skal stå "at" foran 3 o'clock
6= ever i stedet for never
7= will i stedet for shall
8= sæt staying ind før here
9= look at the sky, it is going to rain
10= would you be visiting....
11= drop shall og sæt will ind efter we
12= what are you going to do
det er mit bud, garantere ikke for det er rigtigt...
Svar #2
20. april 2005 af culla (Slettet)
1) I will never forg(e)t her face
2) The parents will c(o)me tomorrow
3) She know(s) that they will be late
5) He will c(o)me (at) 3 o'clock / (du kan evt. skrive "he will be here at 3 o'clock)
7) I (will)/(want to) sell my car next month
8) (Are you staying) here tonight
9) (Look) at the sky, it will rain
10) (Are you visiting) S(c)otland next year?
11) Yes but first (we have to) visit a friend in London
12) What will you do / what are you going to do?
Skal i bruge will/ would eller er det også en øvelse i at oversætte det danske vil på en anden måde?
2) The parents will c(o)me tomorrow
3) She know(s) that they will be late
5) He will c(o)me (at) 3 o'clock / (du kan evt. skrive "he will be here at 3 o'clock)
7) I (will)/(want to) sell my car next month
8) (Are you staying) here tonight
9) (Look) at the sky, it will rain
10) (Are you visiting) S(c)otland next year?
11) Yes but first (we have to) visit a friend in London
12) What will you do / what are you going to do?
Skal i bruge will/ would eller er det også en øvelse i at oversætte det danske vil på en anden måde?
Skriv et svar til: Småsætninger i Engelsk - (Haster)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
