Andre fag

sort STUDENT hue?

17. juni 2003 af uniQue (Slettet)
ja hvornår får man den?

nogen siger, at det får man hvis man har 3 naturvidenskabelig (mat./kemi/fysik) fag på højniveau (A) på den almen gymnasie

en anden siger, det får man hvis man har 11,5 eller over i snit

er der nogen som kender svaret?

Brugbart svar (2)

Svar #1
17. juni 2003 af Lurch (Slettet)

Jeg kender nogle der har den. Ingen af dem opfylder ovenstående.

Brugbart svar (2)

Svar #2
17. juni 2003 af Jean

Den bruges normalt til de klassiske studenter (sproglige med latin og græsk på højt niveau) svjv. Man kan dog hvis man gerne vil være anderledes sagtens bestille den, uden at opfylde dette krav.


Brugbart svar (2)

Svar #3
17. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

På vores gymansium er det dem der har haft den sorte linie, altså, som du siger, mat, fys og kemi på A-niveau..

-Slacz-

Svar #4
17. juni 2003 af uniQue (Slettet)

slacz hehe den linie er da ikke sort :)

Brugbart svar (2)

Svar #5
18. juni 2003 af Kaare (Slettet)

Jo sort og dyster *g*

Brugbart svar (2)

Svar #6
18. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg har hørt at man er berettiget til en sort hue, hvis man har 3 højniveaufag... meen er ikke 100% sikker på det...

Brugbart svar (2)

Svar #7
18. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Det kan gødt være det er et dumt spørgsmål, men hvad er forskellen på røde og blå huer?

Den uvidende

Brugbart svar (2)

Svar #8
18. juni 2003 af Xabbu (Slettet)

De røde huer er studenter, mens de blå er HFere, handelsskole studenter mv.

Brugbart svar (2)

Svar #9
18. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

vinrød = studenter
lyserød(?) = HTX?
lyseblå = HF
mørkeblå = HH
lilla = HG
grøn(?) = 10. klasse (går der rygter om)
flag = international
vinrød/mørkeblå = 3 år alm. gymnasium + 1 år HH.

Det er sådan jeg har lært det.... Er der egentlig nogen der kan ALLE reglerne for huer?

Jeg har lige fået min vinrøde hue idag! WAHOUW!!!

Brugbart svar (2)

Svar #10
18. juni 2003 af Sam

Jeg ved ikke om alle har læst denne guide:

http://studi.dk/guides/?vis=studenterhueguide

Jeg forsøgte at samle alle de traditioner jeg kunne huske.

Hvis der er nogle der har flere traditioner på lager skal jeg nok skrive dem på!

Brugbart svar (2)

Svar #11
18. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

HEr kan man se farverne:
http://www.seifert.dk/huerne/huerne.asp

Jeg tog fejl med HTX, den er med sort kant.

Sam - jeg synes den guide som ligger her på studi.dk er lidt kort, og så er den i uoverensstemmelse med hvad jeg kender... Jeg mener et firkantet hak er når man har drukket en kasse øl inden for 24 timer... Desuden mener jeg at man får et hak i skyggen hvis man knækker sig...

Brugbart svar (2)

Svar #12
18. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

For at svare på mit eget spørgsmål med traditioner, så fandt jeg lidt her:

http://www.seifert.dk/start.asp

Det er sikkert alle de "mest officielle"....

Brugbart svar (2)

Svar #13
18. juni 2003 af Katrine (Slettet)

omkring det der med den sorte.. da vi skulle vælge hue mener jeg, at man bare kunne krudse af, om man ville have sådan en.. jeg synes det er plat.. Hvad der er mere plat er huen til 10. klasse (ja koeffe, man kan godt få det).. I mean.. come on!!!

Brugbart svar (2)

Svar #14
18. juni 2003 af MarieBS (Slettet)

Jeg synes også jeg har set nogle studenter rende rundt med et grønt bånd, udover det røde. Kunne man forestille sig, at det var dem som har været på grøn linie?

Brugbart svar (2)

Svar #15
19. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Den røde hue med grøn kant er tegn på at man har været på grøn linie. M.h.t. den sorte kant; på vores gymnasium betyder det at man har haft kemi, fysik og matematik på A-niveau.

Svar #16
19. juni 2003 af uniQue (Slettet)

Er der nogen som har fået uden at have tre matematiske fag på højniveau? Signe hvor er du fra?

Brugbart svar (2)

Svar #17
19. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Hvad er grøn linie? Hvilke fag har man der?

Brugbart svar (2)

Svar #18
19. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Sig mig kan man få en`hue uanset man består eller ikke?
Altså hvis man består eksamen så får man en hue men hvad så når man ikke består eksamen???

Svar #19
20. juni 2003 af uniQue (Slettet)

tamilan har du et snit under 6, så får du intet, men du kan gå om.

Brugbart svar (1)

Svar #20
20. juni 2003 af Katrine (Slettet)

man bestiller jo huen i forvejen.. eller man lader være.. Nogen gider ikke have en hue. Dvs. du har købt en hue, som du må sætte på hovedet når du består eksamen. Ellers kan du få pengene retur.

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 54 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.