Matematik
opgave forståelse...?
20. april 2005 af
Katrine Skov (Slettet)
Jeg har en forskrift for en funktion...
i et af underpunkterne står der man skal løse ligning f(x)=2..?
vil det så sige man skal finde skæringspunkterne mellem de to funktioner..??
i et af underpunkterne står der man skal løse ligning f(x)=2..?
vil det så sige man skal finde skæringspunkterne mellem de to funktioner..??
Svar #1
21. april 2005 af Epsilon (Slettet)
Nej, ikke just. Hvis der er løsninger til ligningen
f(x) = 2 (*)
så vil disse ganske rigtigt være x-koordinaterne til skæringspunkterne mellem grafen for f og den vandrette linie y = 2. Men løsning af ligningen (*) indebærer dog ikke, at man skal beregne de tilhørende funktionsværdier.
//Singularity
f(x) = 2 (*)
så vil disse ganske rigtigt være x-koordinaterne til skæringspunkterne mellem grafen for f og den vandrette linie y = 2. Men løsning af ligningen (*) indebærer dog ikke, at man skal beregne de tilhørende funktionsværdier.
//Singularity
Svar #2
21. april 2005 af Epsilon (Slettet)
I øvrigt er det jo trivielt at finde den tilhørende funktionsværdi, ikke sandt? :-)
//Singularity
//Singularity
Skriv et svar til: opgave forståelse...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
