Fransk

HJÆLP - Fransk oversættelse

30. november 2010 af Jose1476

Håber der er nogle stærke fransk oversætter derude! Oversæt nedenstående- på forhånd MANGE TAK:)

Filmens handling foregår under 2. verdenskrig på en katolsk skole. Filmens hovedpersoner er Julien og Bonnet. Bonnet ankommer til skolen den første aften, hvor fader Jean præsenterer ham for Julien og de andre drenge, som straks begynder at drille ham - men han er ikke bange.

Lidt efter lidt vækker Bonnet Juliens interesse, fordi de begge er dygtige i skolen og holder af at læse. De bliver venner, men ikke lige med det samme; måske fordi Julien i begyndelsen tænker på ham som en potentiel rival.

Julien savner sin mor og han er meget glad, når han får breve fra hende. En dag opdager Julien at Bonnet i virkeligheden hedder Kippelstein og muligvis er jøde.

Den unge mand som arbejder i skolens køkken, Joseph, angiver fader Jean, Bonnet og to andre jødiske drenge til tyskerne, fordi fader Jean har fyret ham på grund af hans sortbørshandel med eleverne.

Bonnet, hans to jødiske venner og skolens leder, fader Jean, bliver alle sendt i koncentrationslejr, hvor de dør. Og den januar dag vil Louise Malle, filmens forfatter og instruktør, aldrig glemme.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2010 af Emillemus (Slettet)

 undskyld vil du have os til at oversætte den HELE!? 


Svar #2
30. november 2010 af Jose1476

hvis du har lyst til at oversætte noget af den, ville jeg være glad.. har nemlig selv oversat den.. Jeg vil bare gerne se, om det jeg har oversat er nogenlunde korrekt.. :)


Skriv et svar til: HJÆLP - Fransk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.