Dansk

Udsagnsled,grundled mm hjælp

01. december 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal sætte grundled,genstandsled,udsagnsled og forholdsordsled i denne sætningen, jeg ved godt hvad det er men,jeg synes det er svært.

I Februar ramte arhundredets værste storm den hollandske nordsøkyst.

Tak på forhånd.


Svar #1
01. december 2010 af pige24 (Slettet)

Vil nogen være sød at hjælpe mig.

Så ville jeg blive rigtig glad........


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2010 af 200195 (Slettet)

Jeg = ramte - udsagnsled.
Hvem/hvad ramte = århundredets værste storm - grundled.
Hvad ramte århundredets værste storm = den hollandske nordøstkyst - genstandsled.
(det er i der er forholdsordet, derfor bliver det I februar) I februar - forholdsordsled 

Sådan har jeg hvertfald lært det (-:


Svar #3
01. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tak søde.


Skriv et svar til: Udsagnsled,grundled mm hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.