Matematik

En opgive...Differentialkvotient

02. december 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er lost..

Angiv en ligning for den tangent til parablen med ligningen y=2x2, der har hældningskoefficeenten 2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Løs først ligningen f'(x0) = 2 , hvor f(x) = 2x2 .

Tangentens ligning er da

y = f'(x0)·(x - x0) + f(x0)


Svar #2
02. december 2010 af nonoo (Slettet)

Løs først ligningen f'(x0) = 2 , hvor f(x) = 2x2

Det giver 8 ...

hvad skal jeg derefter, jeg forstår det desværre ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2010 af Anxyous (Slettet)

#2:

Ikke helt. Begynd ved at opskrive differentialkvotienten.


Skriv et svar til: En opgive...Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.