Matematik

Optimering

05. december 2010 af ACBorup (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej, er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave:

I en bestemt type lukket kasse skal længden være 2 gange bredden, og højden skal være 0,4 gange bredde.

a) Bestem kassens overfladeareal udtrykt ved kassens bredde. ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af Krabasken (Slettet)

H = 0,4 * B
L = 2 * B

A = 2*L*B + 2*L*H + 2*B*H = 2*(2B*B + 2*B*0,4B + B*0,4B) =
2*(2B^2 + 0,8B^2 + 0,4B^2) = 2(3,2B^2) = 6,4*B^2

A = 6,4 * B^2
=========
 

Kommer der ikke osse et optimerings-spørgsmål (b.)) - (Jævnfør overskriften -)


Svar #2
05. december 2010 af ACBorup (Slettet)

 Mange tak;)

Nej det står der ikke noget om i opgaven - det er lidt underligt!


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.