Matematik

hjælp MIG ::(

05. december 2010 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

funktion f er givet ved forskriften f(x)=5*2^3x   (X) og løs ligningen f ' (x) = 120*Ln(2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Beregn først f'(x) og løs dernæst den angivne ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2010 af PeterValberg

 se vedhæftede (men kun hvis du må bruge CAS)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:eliat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2010 af mathon

    f(x) = 5·23x

    f '(x) = 5·(23x) ' = 5·(23x · ln(2) · (3x) ') = 5·(23x · ln(2) · 3) = 15·ln(2)·23x = 15·ln(2)·(23)x = 15·ln(2)·8x

                             f ' (x) = 15·ln(2)·8x = 120·ln(2)

                                          8x = 81

                                          x = 1


Skriv et svar til: hjælp MIG ::(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.