Spansk

Hjælp til rettelse af min opgave

08. december 2010 af GryThomsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej :-)

Jeg har en spansk aflevering for til på fredag, som jeg gerne vil have lidt hjælp til, da jeg har lidt svært ved at forstå sproget.

Vi skal oversætte følgende tekst:

"I Calle Central nummer 16 i Salamanca bor en lille familie. Her beskriver vi deres dagligdag. Familien består af* 3 personer: en kvinde og hendes to børn. Børnene går i skole, hvor de lærer bl.a. matematik og engelsk. Efter skole laver de lektier og dyrker sport. Kvinden er arbejdsløs. I stedet dyrker hun meget sport. Bl.a. løber hun hver dag på gaden. Derfor kender hun området godt. Hun kræver også, at hendes børn løber og hun forbyder, at de spiser usundt mad. Men alligevel spiser de slik uden for hjemmet. På den måde opdager kvinden ikke, at de spiser usundt mad. "

Jeg er selv i gang med oversættelsen, og indtil videre har jeg skrevet:

"En Calle Central numbero 16 viven una familia pequeña. Nos describen su todos los días aquí.
La familia está compuesta por 3 personas: una mujer y su 2 niños. Los niños van a la escuela, aquí aprenden entre otros las matemáticas y Inglés. Después de la escuela hacer la tarea y hacen deporte."

Går ud fra den er spækket med fejl, for jeg er ikke så god til spansk - hvis du ser nogen fejl må du meget gerne skrive det, og skrive hvorfor det er forkert, så jeg også kan lære noget af det :-)

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. december 2010 af jbmm (Slettet)

"En la Calle Central numbero número 16 viven(1) vive una familia pequeña. Nos describen su todos los días(2) Aquí describimos su día cotidiano.
La familia está compuesta por (3) de 3 personas: una mujer y su(4) sus 2 niños. Los niños van a la escuela, aquí ((5)donde aprenden entre otros(6) otras cosas las matemáticas y el Inglés. Después de la escuela hacer(7) hacen la tarea y hacen el deporte."

(1) una familia vive (una familia er 3.person ental)
(2) beskrive = describir (vi beskriver = describimos)
dagligdag = día cotidiano
(3) bestå af = componerse de, estar compuesto de
(4) 'su' foran entalsord, 'sus' foran flertalsord (ex: su niño, sus niños)
(5) hvor = donde
(6) bl.a. = entre otras cosas
(7) de laver = hacen (3.p.flertal af 'hacer')


Svar #2
09. december 2010 af GryThomsen (Slettet)

Mange, mange tak!

Wow, jeg stinker vist til spansk :-D


Svar #3
06. januar 2011 af GryThomsen (Slettet)

 Jeg har lige fået opgaven tilbage, jeg fik 10 for den ;-) Mange tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. januar 2011 af jbmm (Slettet)

Tillykke!
¡Enhorabuena por el resultado!


Skriv et svar til: Hjælp til rettelse af min opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.