Dansk

argumentationsformer?

12. december 2010 af soffi22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er argumentationsform?

Giv gerne eksmepler :)
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. december 2010 af Ariet (Slettet)

 Tænker du måske på - Tilstræbt logisk argumenter, absolut argument, analogisk argument, og usaglige argumenter!


Svar #2
12. december 2010 af soffi22 (Slettet)

måske, - jeg skal give en karakteristik af argumentationsformen i to artikler?


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. december 2010 af Ariet (Slettet)

ved logisk arg. prøver man at opnå noget eller overbevise - absolut arg. taler man til hjertet igennem følelser, analogisk arg. taler til erfaring, usaglige arg. er arg. ikke i orden


Svar #4
12. december 2010 af soffi22 (Slettet)

okay :-) tak!


Brugbart svar (3)

Svar #5
29. marts 2011 af Miasandholdt (Slettet)

etos = etik = taler man til morale og ja... det etiske :)

patos = patetisme = taler til følelserne

logos = logik = taler til saglighed og logikken


Skriv et svar til: argumentationsformer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.