Matematik

potensregnereglen??

12. december 2010 af 00f785 (Slettet) - Niveau: C-niveau

23 · 33
______
   33

 Skal jeg så sætte det i parantes sådan her:

   (23)3
______
    33

Og så i parantes igen bagefter?

Håber der er nogen som kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af mette48 (Slettet)

23 · 33
______  = 23     forkorter brøken med 33
33     


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2010 af Anxyous (Slettet)

De to 33 går ud med hinanden.
 


Svar #3
12. december 2010 af 00f785 (Slettet)

n..


Svar #4
12. december 2010 af 00f785 (Slettet)

Jeg lavede en fejl!

der skulle stå 63 under brøklinjen!


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2010 af pensionist (Slettet)

63= 23*3 :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. december 2010 af mette48 (Slettet)

23 · 33     63
______ =           = 1   forkorter brøken med 63
63            63


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. december 2010 af pensionist (Slettet)

Korrekt !


Skriv et svar til: potensregnereglen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.