Matematik

HJÆÆLp PLIIIS

13. december 2010 af vmina (Slettet)

heej allesammen.

jeg sidder med en opgave, hvor jeg fra kwh skal omregne det til kroner og øre hvordan gør jeg det=?


Svar #1
13. december 2010 af vmina (Slettet)

øre er på 184,44


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2010 af qktp (Slettet)


Prøv at skrive opgaven ned. Hvis prisen er 184,44 øre  (1,8444 kroner) pr. kWh, så skal du jo bare gange prisen med brugte kWh og du har din regning.

Hvis det ikke er dette, så prøv at skrive opgaven ned.


Svar #3
14. december 2010 af vmina (Slettet)

Hvad koster det i kroner og øre (ifl DONG koster en kWh fra janura 2010:184,44 øre)

vi har 37620000000J, så vi skal først omregne det til kWh ik


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2010 af qktp (Slettet)

Jo.

1 kWh = 1.000 Wh

1 Wh = 3.600 Joule

1kWh = 3.600.000 joule

Dermed: 37.620.000.000J/(3.600.000J/kWh) = 10.450 kWh

Derefter er det bare at regne det sidste ud :)


Svar #5
14. december 2010 af vmina (Slettet)

men hvordan regner man det sidste ud?:d


Svar #6
14. december 2010 af vmina (Slettet)

det er bare når jeg ganger det så har jeg det kun i øre, hvordan gør jeg så jeg har det i øre og kroner?


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#6

Der går 100 øre til 1 kr. Divider antallet af øre med 100.


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. december 2010 af qktp (Slettet)

10.450 kWh *184,44øre/kWh=1.927.398øre

1 kroner/( 100 øre) *1.927.398øre =19.274 kroner  :)


Skriv et svar til: HJÆÆLp PLIIIS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.