Matematik

Differentialligninger

15. december 2010 af udontknowme (Slettet)

Jeg er igang med at skrive SRP, og skal skrive om SIR-modellen, men er nu gået i stå.

Jeg skal udregne disse tre aflede: (der hvor der står ?, skal der være et delta-tegn, altså ?=delta)

S(t0+?t) ≈ S’(t0)?t + S(t0)
I(t0+?t) ≈ I’(t0)?t + I(t0)
R(t0+?t) ≈R’(t0)?t + R(t0)

ved hjælp af disse differentialligninger:

S’(t) = aS(t) I(t) / N
I’(t) = (aS(t) I(t) / N) – cI(t)
R’(t) = cI(t)
 

Nogen der kan hjælpe mig med det? - er virkelig i knibe!

På horhånd tak!


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.