Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

LÆNGDEN PÅ DISKUSSION?

17. december 2010 af tildejose (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hvor lang skal diskussionen i SRP'en være?? :S

Min er 1 1/2 side? er det for lidt ??? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2010 af khemisto (Slettet)

Det kommer an på hvordan din problemformulering? Men altså analyse-duskussion og vurdering skal fylde mest. reegørelse mindst.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2010 af Chammalia (Slettet)

 #1: Redegørelsen behøver ikke at skulle fylde mindst. Det kommer an på hvilke fag man skriver i. I samfundsfag er diskussions/vurderingsdelen f.eks. vigtig, og i historie kan det redegørende være rigtig vigtigt for at man kan forstå analysen. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. december 2010 af khemisto (Slettet)

Nu er reegørelsen det laveste niveau (blooms taksonomi), og derfor vil det være smartest at have analysen/diskusionen/vurderingen til at fylde mere. Man skal huske på at en redegørelse normalt ligger på 02. Men du har til deles ret i at en redegørelse skal være kort men så præcis, da det tit baner vej for forståelse af analysen. Men derfor skal man netop lave redegørelsen kort, da man kan vise at man kritisk har undersøgt og udvalgt hvilke ting der er vigtigst for at forstå analysen. En god redegørelse hvor man netop gør dette kan godt komme op på en lidt højere karakter end 02.


Brugbart svar (2)

Svar #4
19. december 2010 af Chammalia (Slettet)

En redegørelse på mere end 5 sider kan sagtens være relevant, da den danner baggrund for det analyserende. Jeg sagde ikke, at man ikke skal have analysen med, for den må betragtes som værende det vigtigste. Det er stadig en vurderingsag hvor meget hvert afsnit skal fylde, i forhold til hvilke problemstillinger man har fået stilet. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. december 2010 af khemisto (Slettet)

Jeg vil stadig mene at en opgave der indeholder 1½ side redegørelse og 3 sider analyse og 1 side vurdering er lang bedre end en opgave der indeholder 5 sider redegørelse. opgave 1 viser du kan andet end at læse noget tekst og give et refereat. opgave 2 viser at du bådekan give et referat der er kort men uddybende nok til at danne solidt grundlag for forståelse af analyse. desuden viser opgave 2 at du kan benytte kildekritik og se kritisk på tingende og endvidere kan du selv komme med en vurdering. Det er bare sådan jeg ser på tingende.


Brugbart svar (1)

Svar #6
15. december 2013 af TimR (Slettet)

Hold da op, du har da godt nok skrevet en kort SRP, khemisto!


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. december 2014 af fl0werpower

Khemisto: Jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde.... Du tager fejl!!


Skriv et svar til: LÆNGDEN PÅ DISKUSSION?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.